Het is alweer een tijdje geleden dat ik wat heb geplaatst, hoogste tijd voor een update!

De periode van oktober t/m december is een periode van opbouw. Het lichaam en het hoofd moeten weer wennen aan de hoeveelheid training en belasting. Bezig zijn om weer belastbaar te worde. Een periode waar veel doen centraal staat, vooral veel algemene trainingen om weer helemaal fit te worden. Afgelopen maanden heb ik hard getraind, veel herhalingen met kracht, veel loopjes, veel algemene sprongen en veel geworpen. Stiekem vind ik dit een hele leuke periode, misschien wel de leukste.. omdat je niet te veel bezig bent met prestaties, de tijden zijn bijvoorbeeld ook minder belangrijk, want de wedstrijden zijn nog a�?vera�� weg. Ik heb heel veel avonden voor pampus gelegen en met heel veel spierpijn rondgelopen, maar dat is het allemaal waard.

Begin 2017 gaan we met de selectie op trainingsstage naar Zuid-Afrika, Stellenbosch. Een prachtige plek om te trainen! We veranderen van type trainingen. Het indoor seizoen begint namelijk in februari. In januari starten we met meer wedstrijd specifieke trainingen. Minder kwantiteit en meer kwaliteit. Dat wordt weer even wennen, maar ik kijk ernaar uit.

Het indoor seizoen is maar kort en ik zal dan ook niet heel veel wedstrijden doen. Voor alsnog staan de volgende wedstrijden op het programma;

5 februari NK Meerkamp in Apeldoorn

11-12 februari NK Indoor in Apeldoorn

3 maart EK Indoor in Belgrado

Ik wens iedereen een hele fijne jaarwisseling!
Op naar een gelukkig, gezond en liefdevol 2017!
Liefs, Anouk