Media

Meerkampster Anouk Vetter is bij de wereldkampioenschappen atletiek in de voetsporen van Dafne Schippers getreden. De 24-jarige atlete veroverde in Londen met een nationaal record (6.636 punten) brons op de zevenkamp.
Vetter kende in London Stadium een heel sterke tweede dag, waarbij ze vooral profiteerde van een hele verre worp met de speer. Het zesde onderdeel bracht de dochter van bondscoach Ronald Vetter in de top 3, een positie die ze op de afsluitende 800 meter op karakter wist te verdedigen.

Anouk werd verrassend maar overtuigend Europees Kampioene op de zevenkamp. Haar reactie nadat ze, op een vol Medal Plaza, de gouden medaille omgehangen heeft gekregen.

Anouk werd verrassend maar overtuigend Europees Kampioene op de zevenkamp. Haar reactie kort na de afsluitende 800 meter, waarna zij zich ook verzekerd wist van een nieuw Nederlands record.

Anouk gooit haar speer naar haar record (55,76m) tijdens de Meerkamp EK Amsterdam 2016

Anouk kijkt vanaf de NK Atletiek vooruit naar de EK. Haar huidige PR was tijdens de vorige EK goed geweest voor een bronzen plak. Hoe schat Anouk haar kansen in?