Hello vanuit Florida!

Sinds eind maart ben ik aan het trainen in Amerika. Samen met de selectie ben ik mij hier aan het voorbereiden op het outdoor seizoen. De trainingen gaan goed en sommige onderdelen gaan zelfs beter dan verwacht! Afgelopen winter heb ik een knieblessure opgelopen (blessures horen er helaas ook bij) waardoor ik een tijdje niet kon springen, maar hier heb ik al een aantal springtrainingen kunnen afwerken.

In Amerika zal ik mijn eerste wedstrijd lopen. Maar mijn eerste wedstrijd in Nederland zal 13 mei in Lisse plaatsvinden, lekker in de buurt . De Ter Specke Bokaal is een kleine wedstrijd, maar een fijne wedstrijd om mee te beginnen. Ik zal starten op de 100m horden en het kogelstoten. Beide onderdelen starten rond 16:00 uur. De wedstrijd zelf begint om 14:00 uur, dus als je zin en tijd hebt kom vooral langs!

Eind mei heb ik mijn eerste meerkamp. Deze vindt plaats in Oostenrijk. De hele wereldtop zal daar starten. Tot die tijd zal ik een aantal kleine wedstrijden doen als voorbereiding op deze meerkamp.

Ik hou jullie op de hoogte!

Anouk

anouk-training-kl400 anouk-training-1-kl400